to chyba w kombi jest z tyłu po prawej stronie po tą pokrywką boczną w bagażniku
Co o tym myślicie ?
Zwiń
X
-
Co o tym myślicie ?
Witam.
Mam okazję kupić nawet tanio taki zestawik: felgi aluminiowe firmy RONAL 15 cali wraz z oponami MICHELIN PILOT PRIMACY 195/65/15.
Ciekaw jestem waszych opinii.
Oto zdjęcia na audi, myślę że na Octavi będą wyglądały podobnie:Octavia Kombi ASV 114KM 256Nm @ 148KM 330Nm by ALI - polecam tego tunera...
-
-
MZD, ja mam ,według mnie, najładniejsze felgi w wymiarze 15cali-SKODA ELEGANCE, ale powiem Ci szczerze: jeśli kupujesz to złotym środkiem są fajne 16stki lub 17stki (zależy po jaki drogach śmigasz) Do Octy koła 15' z profilem 65 wyglądają "tylko normalnie" :wink: PozdrawiamByła Octavia 2001' 1,9 TDI AGR...oczywiście z virusem Była O2 KOMBI DSG ELEGANCE RS LOOK ... Jest BMW E91 LCI
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
MZD, prosze Cie niedaj sie skusic,bedziesz załował,mysle ze jak juz to conajmniej 16 i nie tyle ramion-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
No to chyba dam sobie spokój... co prawda cena była bardzo atrakacyjna i coś czuję że taka okazja się prędko nie trafi, ale jak już robić takie zakupy to lepiej brać już alu docelowe (rozmiar 16-17)...
Tymczasem będę się jeszcze rozglądał... 8)
Dzięki za wszystkie opinie.. :szeroki_usmiechOctavia Kombi ASV 114KM 256Nm @ 148KM 330Nm by ALI - polecam tego tunera...
Komentarz
-
-
Pisze dlatego że masz matadory 15" i kupujac 16" bys musiał wydac kase i na felgi i na opony a matadory by ci zostały lepiej żjeżdzic je do końca i potem kupić fele 16" i oponki16". No chyba że tak jak ja kiedyś zrobiłem oddałem w rozliczeniu u wulkanizatora 15" oponki i zapłaciłem różnice za 16" oponki i byłem zadowolony[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
ja miałe 15" i nie narzekałem a jak byś mógł Arti23, fotke BBS wrzucić link lub na maila to prosze bo poluje właśnie na BBS to dlamnie osobiście najlepsze fele w poprzedniej Octavi miałem i teraz zamierzam też wrzucić BBS[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arti23ja w tym roku przesiadłem się na BBS'y 16" i muszę powiedzieś że różnica w jeździe jest kolosalna, na kożyść 16. nie warto kupować alu 15"
a w czym jest poprawa, oprócz doznań estetycznych1.9 TDI ALH (seria) kombi 286 tys km i nabijam wiecej
www.samochodowy-warsztat.prv.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76Pisze dlatego że masz matadory 15" i kupujac 16" bys musiał wydac kase i na felgi i na opony a matadory by ci zostały lepiej żjeżdzic je do końca i potem kupić fele 16" i oponki16". No chyba że tak jak ja kiedyś zrobiłem oddałem w rozliczeniu u wulkanizatora 15" oponki i zapłaciłem różnice za 16" oponki i byłem zadowolonyOctavia Kombi ASV 114KM 256Nm @ 148KM 330Nm by ALI - polecam tego tunera...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76ja miałe 15" i nie narzekałem a jak byś mógł Arti23, fotke BBS wrzucić link lub na maila to prosze bo poluje właśnie na BBS to dlamnie osobiście najlepsze fele w poprzedniej Octavi miałem i teraz zamierzam też wrzucić BBS
Jedno jest pewne: wystrzagać się wszelkiego włoskiego szajsu, który przy spotkaniu już z niewielką dziurą, wybraną spośród milionów na naszych polskich drogach odkształca się profil niczym koreczek z żółtego sera
Gdyby nie to, że osobiście moje auto zalicza kilkadziesiąt dziur dziennie (siła wyższa) to już dawno moja niunia stałaby na Ronalach z wersji Rider i 16" gumach, które mi się bardzo podobają i te na pewno bym polecał.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Komentarz